Luiza education

ACADEMII EDUCAȚIONALE

ACADEMII EDUCAȚIONALE

Suntem mândri să vă prezentăm trei programe inedite de excelență: ACADEMIA MICILOR OLIMPICI, ACADEMIA MICILOR JURIȘTI și ACADEMIA DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ.

Pregătim viitorul împreună!

Aceste academii au fost create pentru a oferi copiilor și tinerilor instrumente necesare pentru succesul într-o lume în continuă schimbare.

Prin lectii interactive și abordări practice, promovăm gândirea critică, comunicarea eficientă și colaborarea în toate academiile noastre.

Descoperă o experiență educațională unică și pregătește-te pentru provocările și oportunitățile vieții!

  • ACADEMIA MICILOR OLIMPICI este dedicată elevilor dornici să-și dezvolte abilitățile și să atingă performanțe. Am creat un program de pregătire intensivă, adaptat cerințelor și structurii Olimpiadei de Limba Română, care să îi ajute pe elevi să-și consolideze cunoștințele. Ne-am concentrat pe dezvoltarea abilităților lingvistice, literare și de analiză necesare pentru a obține rezultate de top la Olimpiada de Limba și Literatura Română.
  • ACADEMIA MICILOR JURIȘTI este dedicată elevilor pasionați de domeniul juridic. Academia Micilor Juriști formează tineri responsabili, informați și capabili să înțeleagă și să aplice principiile legale într-o societate în care justiția este tot mai importantă. Oferim un curriculum captivant, adaptat vârstei și nivelului de înțelegere al fiecărui elev.
  • ACADEMIA DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ îi învață pe copii importanța gestionării banilor și dezvoltării abilităților financiare pentru un viitor financiar sigur și prosper.

Înregistrați-vă astăzi și permiteți-ne să vă ghidăm copiii către viitorul lor strălucit.  

Contactează-ne acum!

Telefon : 0749 969 266