Luiza education

Academia de Educație Financiară

Academia de Educație Financiară

Bine ați venit la Academia de Educație Financiară pentru copii, un loc special creat pentru a dezvolta abilitățile financiare ale tinerilor noștri viitori lideri!

Academia de Educație Financiară este concepută pentru a-i învăța pe copii importanța gestionării banilor și a dezvoltării abilităților financiare. Într-o lume complexă din punct de vedere economic, considerăm că este esențial să începem educația financiară de la o vârstă fragedă. Prin lecții practice și interactive, îi învățăm pe micuții noștri să economisească, să investească și să ia decizii financiare inteligente, pentru a-și asigura un viitor financiar sigur și prosper.

  1. CARE ESTE PREȚUL?

Prețul modulului de Educație Financiară este de 990 Lei.

  1. CÂTE ȘEDINȚE DE PREGĂTIRE VOM FACE?

Modulul cuprinde 6 ședințe de pregătire în domeniul educației financiare.

  1. CÂT TIMP DUREAZĂ ȘEDINȚA DE PREGĂTIRE?

Ședința de pregătire durează două ore.

  1. CU CINE VOR INTERACȚIONA COPIII?

Copiii vor interacționa direct cu profesioniști din domeniul financiar: investitori, antreprenori, etc.

  1. RECOMPENSE!

După faptă și răsplată! La finalul modului, vei primi din partea ACADEMIEI MICILOR OLIMPICI o diplomă de excelență alături de alte surprize!

Obiective și misiuni:

La Academia noastră, ne-am propus să oferim copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani o educație financiară solidă și practică, esențială pentru viitorul lor financiar. Într-o lume în continuă schimbare, învățarea cum să gestionezi banii, să economisești, să investești și să iei decizii financiare inteligente devine din ce în ce mai importantă.

Echipa noastră de experți în educație financiară își dedică timpul și energia pentru a-i învăța pe copii despre concepte cheie precum bugetarea, economisirea, creditul, investițiile și antreprenoriatul.

Alătură-te Academiei de Educație Financiară și oferă copilului tău instrumentele pentru un viitor financiar strălucit!

Contactează-ne acum!

Telefon : 0749 969 266